Neden Kanada?
24 Kasım 2017 - Genel Makale

Yepyeni bir ülkeye herhangi bir amaçtan ötürü gitmeden önce bilinmesi gereken bazı şeyler vardır; İnsanları, şehirleri, kültürü, dili, eğitim seviyesi,  gelişmişlik düzeyi ve refahı gibi.

Neden Kanada?

Yine aynı şekilde gitmeye karar vermeden önce kendiniz adına karar vermeniz gereken şartlar gibi. Peki Kanada’ya gitmek sizin bu denkleminizde nasıl bir yer tutabilir ve karar aşamasındaki sonuç ile bağdaştırılabilir? Bu bağlamda yukarıdaki değerlendirmeleri göz önüne alırsak: İnsanları, son derece hoşgörülü ve yeni fikirlere, göçmenlere açık bir yapıya sahip. Bir başka kriteri inceleyecek olursak; Vancouver, Victoria, Toronto, Montreal ise yaşamak ve çalışmak için dünya kalitesindeki şehirler arasındadır.

Kültür ve dil bakımından Kanada; Fransız ve İngiliz kültürünün ve pek çok yabancı öğrencinin de bu renkli tabloya katılmasıyla çok kültürlü bir yapıya sahip olup dil konusunda da aynı değişkenliği göstermektedir. Bu sebepten tam anlamıyla bir kültür ve dil yuvasıdır. Özellikle dil öğrenmek ve yeni kültürler ile kaynaşmak isteyenler için bir cennet diyebiliriz. Eğitim seviyesi ile devletin ayırdığı bütçeden anlaşılabilir bir şekilde gelişmiş ve dünya çapında bir saygınlığa ulaşmıştır. Refah seviyesi ise Birleşmiş Milletlerin en yaşanabilir ve en güvenilir ilan ettiği bir ülkeden beklenebilecek düzeyde iyi durumda.

Açıkladığımız bu sebepler bile kendi başına dil öğrenmek veya kendimizi akademik olarak veya kariyer bazında geliştirmek istiyorsak Kanada’yı seçmemiz için önemli bir sebepler dizisi oluşturuyor. Ancak bu etkenleri toplayacak ve maddeleyecek olursak;

  • Neden Kanada – dünyanın en yüksek yaşam standartlarına sahip ülkelerinden birisidir. Birleşmiş milletler tarafından en güvenli ve yaşanabilir ülke ilan edilmiştir.
  • Sıcakkanlı insanlar ile birlikte belirli kültürler ile iç içe olup onların mutfaklarına, aktivitelerine ortak olacak ve tecrübe etme imkanına sahip olacaksınız.
  • Neden Kanada – Herhangi bir aksan olmadan İngilizce eğitimi alabileceksiniz.
  • Konaklama konusunda çok çeşitli alternatifler sayesinde sorun yaşamadan rahatça ülkede barınabileceksiniz.
  • Dünyanın en kaliteli eğitime sahip dil okullarından dil öğrenme şansına sahip olacaksınız.
  • Kanada’nın eşsiz güzelliklerini tadıp farklı coğrafyaları gözlerinizle görebileceksiniz. Buzul çağından kalmış şelaleler ise kişisel tavsiyemizdir.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım