Kanada’da İletişim

Kanada’da İletişim
06 Mart 2018 - Genel Makale

Yurtdışına gittiğiniz zaman ülkenizdeki arkadaşlarınız ve aileniz ile iletişime geçmek için bir sim kartına ihtiyaç duyacaksınız. İletişim için birkaç farklı seçenek mevcut bunların ilki ülkenizde kullandığınız sim kartını cep telefonu operatörünüz ile iletişime geçerek yurtdışı aramalara açmanız olabilir.

kanada dil eğitimi

Bu seçenek sizi tatmin etmiyor veya isteklerinizi karşılamıyor ise Kanada’da bulunan cep telefonu operatörlerinden yeni bir sim kartı çıkarabilirsiniz. İkinci seçeneği yapmanız durumunda Kanada içerisinde tanıştığınız insanlar ile iletişime geçmenizde sizin için daha kolay olacaktır.

Kanada’da ki belli başlı cep telefonu operatörleri şunlardır, Rogers, Telus, Bell, Globalville, bu operatörler ülkenin genelinde sorunsuz bir şekilde çekim gücü sağlamaktadır. Bu operatörler Türkiye’de ki sistem ile çalışmaktadır, sizler için farklı tarifeler/paketler sunarak sizin için en uygun olanı seçmenizi sağlarlar. Tarifenizin/paketinizin faturasını ülkemizde olduğu gibi otomatik ödeme talimatı kullanarak veya ön ödemeli hatlar alarak ödemesini sağlayabilirsiniz.

Sim kartı almak istemeyen kişiler Türkiye’yi aramak için arama kartı alarak iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Arama kartı tek kullanımlar için avantajlı olduğu düşünülse de dakika başı hesaplama yapıldığı zaman daha fazla ücret talep ettiği fark ediliyor.

Kanada’ya gittiğiniz zaman kalacak yer, yemek yiyecek yerler gibi temel ihtiyaçların halledilmesinden sonra ilk önce halledilmesi gereken şey telefon olmalıdır. Bunun sebebi ise birçok işinizi telefon üzerinden halledecek olmanız. Telefon ile halletmeniz gereken işlerin başında banka, ev bulmak ve ilk başlarda en çok kullanacağınız navigasyon gelmektedir.

Daha az ücret ödemek istiyor fakat Türkiye’de ki aileniz ve arkadaşlarınız ile sık sık görüşmek istiyor iseniz daha düşük imkânlı fakat ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir tarife kullanabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız ile internet erişimi olan kafe, restoran vb. yerleri kullanarak Skype, Whatsapp gibi uygulamalar üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım