Eğitim İçin En iyi Kanada Dil Okulu

Eğitim İçin En iyi Kanada Dil Okulu
03 Ekim 2018 - Genel

Eğitim İçin En iyi Kanada Dil Okulu

Dil eğitimi için en çok tercih edilen ülkelerden biri Kanada’dır. Toronto, Vancouver, Halifax, Victoria, Calgary ve Montreal gibi şehirler dil eğitimi için en popüler kentlerdir. Buralarda kaliteli eğitim veren pek çok Kanada dil okulu bulunmaktadır. Dil eğitimi veren okullarda yılın her döneminde pazartesi günleri eğitime başlanabilmektedir. Eğitim İçin Kanada Dil Okulu düşünen öğrencilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda verilen eğitim süresi, 4 ile 52 hafta arasında değişebilmektedir.

Ders programları genel olarak sabah 9’dan başlayarak, öğleden sonralara kadar devam etmektedir. Öğrenciler boş zamanlarında okulların kütüphanesinden, bilgisayar salonlarından ve sosyal imkanlarından faydalanabilmektedir. Bazen hafta sonlarında çevre bölgelere geziler düzenlenmektedir. Böylece öğrenciler yalnızca dil eğitimi almakla kalmayıp; başka bir ülkenin güzelliklerini de keşfedebilmektedir. Küçük, ekstra bir ücret karşılığında bu gezilere katılmak mümkündür.

Kanada Dil Okulları İle Yurtdışında Eğitim

Toronto, Vancouver, Montreal, Victoria ve Surrey en popüler Kanada dil okulları arasında yer almaktadır. Toronto, Kanada’nın en büyük kentidir. Aynı zamanda Ontario eyaletinin başkentidir. Şehirde güvenlik üst düzeydedir. Güçlü bir ekonomiye sahiptir. Dünyanın en yaşanılası şehirlerinden biri olarak, dil okuluna gitmek isteyenlerin büyük ölçüde beğenisini toplamaktadır. Eğitim İçin Kanada Dil Okulu konusunda Vancouver, Montreal, Victoria ve Surrey’de de eğitimde kaliteden ödün verilmemektedir. Ayrıca Kanada’ya gittiğiniz zaman İngilizce dışında başka diller de öğrenebilmeniz mümkündür. Yaşama ve konaklama olarak da uygun olması sebebiyle dil öğrenmek isteyenler en çok Kanada’ya ilgi göstermektedir.

Monteral’de İngilizce di eğitiminin yanında, Fransızca dili öğrenmeniz de mümkündür. Çünkü Quebec eyaletinde yoğunlukla Fransızca dili konuşulmaktadır. Kanada’ya giderek, ülkenin kültürünü de daha yakından tanıyabilirsiniz. Gezilecek yerleri ziyaret edebilirsiniz. Hem dil öğrenip, hem de yeni yerler görerek eğlenebilirsiniz. Türk mutfağının yanı sıra başka tatlar da yakalayabilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz dili hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz.

Kanada Dil Okulu Fiyatları

Yüksek standartlarda dil eğitimi veren Kanada dil okulu fiyatları başka dil okullarıyla kıyaslandığında çok daha uygundur. Fiyatlar alınacak olan eğitim süresine göre değişiklik göstermektedir. Ödenecek fiyat tutarı genel olarak Kanada Doları cinsiden belirlenmektedir. 4 haftalık bir eğitim ücreti ortalama olarak 1420-1660 Kanada Doları arasındadır. Bu fiyatlar dönemlere ve saatlere göre değişkenlik gösterebilir.

Kişilere indirimli olarak fiyatlar sunulabilir. Kanada okullarının neredeyse tamamında Türk öğrencilere özel indirimler uygulanmaktadır. Fiyatlar Türkiye’de gideceğiniz İngilizce kursunun fiyatlarına oldukça yakın olmaktadır. Bu nedenle ekonomik fiyata kaliteli dil eğitimi almak isteyenler genel olarak Kanada’yı tercih etmektedir. Eğitim için Kanada Dil Okuluna gidenler, dil eğitimi alan öğrencilerin yasal çalışma izinleri bulunmamaktadır. Sadece dil eğitimi alabilirler. Dil eğitimi alırken ekonomik konaklama seçeneklerinden yararlanabilirler.

Konaklama seçeneği olarak aile yanı veya yurtlar tercih edilebilir. Toronto’da aile yanında ve tek kişilik odada, kahvaltı ve akşam yemeği dahil konaklama ücreti 255 Kanada Doları civarındadır. Vancouver’da 245 Kanada Doları iken; Toronto-Vancouver-Montreal’da 168 Kanada Doları civarında yemeksiz konaklama imkanları da mevcuttur.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım