Eğitimde Kanada Farkı

08 Şubat 2016 - Genel Makale

Yurt dışında eğitim almak, bu gün geldiğimiz noktada yabancı dil öğrenmenin en kolay yolu. Bunun yanı sıra farklı yerleri keşfetmek genel kültürünüze olumlu katkı sağlayacaktır. Yeni yerler, yeni insanlar, yeni kültürler, hayata bakışınızı değiştirecektir. Kişiliğinize getirisi ise yadsınmayacak kadar büyüktür. Özgüveniniz gelişir, kendi başınıza kuracağınız hayat, ailenizden uzakta başka bir yerde yakalayabileceğiniz bir deneyimden çok daha fazlasıdır. Sizi büyütür ve olgunlaştırır.

Gidilmesi gereken ülkelerin başında Kanada geliyor. Ülkemizden her yıl milyonlarca göç alıyor. Üniversite okumak, dil öğrenmek için yapacağınız seçim sizi iş bulmak için bir adım öne taşıyor. Yüzölçümü açısında oldukça büyük bir ülke olan Kanada doğal güzellerini korumayı başarmış. Damak tadınıza yenilikler kazandıracak bir mutfağa sahip. Hormonlarıyla oynanmayan gıdalar steril ortamlarda hazırlanıp, poşetli satışa sunuluyor. Ayrıca medeniyet düzeyi cinsel tercihleriniz için oldukça gelişmiş. Bu gün hayranı olduğumuz birçok oyuncu bu ülkeden çıkmış. Sosyal olarak haklarınızın sonuna kadar kullanma fırsatı olan, yaşam standartlarınızın yükseltmek, hayattan beklentilerinizi karşılayacak düzeyde bir yer. Ayrımcılık kavramı ile karşılamıyorsunuz. Hangi dine inanırsanız inanın, size dininizi yaşamanız için sınırsız imkânlar sunuyor. Kanadalılar en çok kibar olmaları ile anılıyorlar. Bu bir mucize olmalı, kulağa çok hoş geliyor. Kanadada İngilizce eğitimi almak, sizi geleceğinize emin adımlarla yürümenize katkı sağlayacaktır.

Kanada Şehirlerinde Sosyal Yaşam

Vancouver

Kumsalları, yemyeşil parkları ve karlı dev dağlarıyla bir doğa harikası olan Vancouver, defalarca dünyanın yaşamaya en elverişli şehri seçilmiştir. Doğal güzelliklerine sahip olmakla birlikte büyük şehrin eğlencesi ve heyecanına da sahip birçok kültürün buluştuğu kozmopolit, modern ve güvenli bir şehirdir.

Toronto

5.1 milyonluk nüfusuyla Kanada’nın en büyük şehri Toronto, dünyanın en multikültürel şehridir. Parkları, bahçeleri ve pek çok doğal güzellikleriyle tanınan modern bir şehirdir. Dünya standartlarında müzikal ve oyunların sahnelendiği 7 tane tiyatrosu vardır ve dünyanın en büyük 3. tiyatrosunda bir oyun izleyebilirsiniz. Niagara Şelalesi ziyaretleri, Kanada Harikalar Diyarı, Algonquin Parkı’nda kamp, rafting şehirde popüler aktivitelerdendir

Montreal

İngiliz ve Fransız kültürünün birleştiği nokta olan Montreal, Paris’ten sonra Fransızca’nın en çok konuşulduğu şehirlerdendir. Kimileri Montreal için Avrupa’nın Kuzey Amerika’da kalmış parçası derler. St. Lawrence nehri kenarında kurulmuş, sıcak bir ortama sahip, sofistike bir şehir olan Montreal’de, etkileyici müzeler, tiyatrolar ve restoranlar bulunur. Zarif butikleri ve alışveriş kompleksleri ile Kanada’nın moda merkezidir.

Kelowna

Gölleri, dağları ve harika doğa manzaralarıyla Kelowna, öğrenciler için ideal bir lokasyondur. Kelowna’da hemen hemen herkes İngilizce konuşmaktadır ve bu sayede İngilizcenizi hızlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Yaklaşık 160,000 kişilik nüfusuyla Kelowna’da hem misafirperver ve samimi bir ortama hem de büyük şehirde aradığınız her türlü olanağa sahip olabilirsiniz.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım