Kanada Dil Okulları Hakkında Genel Bilgiler

Kanada Dil Okulları Hakkında Genel Bilgiler
18 Haziran 2018 - Blog

Kanada Dil Okulları Hakkında Genel Bilgiler

Yurt dışında dil eğitimi almak, verimli bir dil kullanımı sağlıyor. En çok tercih edilenler arasında Kanada dil okulları pek çok avantajı içinde barındırıyor. Kanada öncelikle Birleşmiş Milletler’in dünyada em yaşanılır şehirler ve ülkeler sıralamasında hep üst sıralarda yer alan bir ülkedir. Güvenli şehirleri, yüksek yaşam standartları, yalın İngilizcesi ve özellikle kaliteli dil okulları ile İngilizce eğitimi için avantajı bol bir seçenek olmaktadır. Kanada’da Fransızca eğitimi de almak mümkün olabiliyor. Toronto, Victoria, Vancouver, Calgary, Montreal, Halifax gibi şehirleri dil eğitimi için en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Kanada Dil Okullarını Avantajları

Quebec eyaletinde hem Fransızca, hem de İngilizce konuşuluyor. Özellikle iki dil eğitimi için bu şehir tercih edilebilir. Türk öğrencilere Kanada’da özel olarak promosyonlar hazırlanmakta ve konaklama, yaşam maliyetlerinin uygunluğu ile de ülke, çok cazip bir seçenek haline gelmiştir. Ülke insanı dost canlısı ve sıcakkanlıdır. Bu nedenle de onlarla tanışıp sohbet etme konusunda çokça fırsatınız olacaktır. Bu şekilde dili çok hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz.

Dil Okullarındaki Eğitim Amacı

Yılın herhangi bir döneminde bir pazartesi başlayabileceğiniz Kanada dil okulu eğitimlerinde temel amaç; öğrencilerin İngilizceyi konuşma, dinleme, yazma ve okuma becerilerinin artırılması olacaktır. Okullar başlangıç seviyesinden itibaren ileti seviyelere kadar tüm katılımcılar için açıktır. Öğrencilerin ihtiyaç ve isteklerine göre dil okulu eğitimleri 4 ile 52 hafta arasında değişiyor. Öğrenciler ders zamanları içerisinde okullarda bulunan kütüphaneleri, bilgisayar salonlarını ve sosyal imkânları kullanabiliyor. Hatta hafta sonlarında yapılan çevre şehirlere gezilere de isteyen öğrenciler az bir ücret ödeyerek katılabilir. Sınıflardaki öğrenci sayıları 12 ile 15 arasında değişiyor. İngilizce programlarına katılmak için ise en az 16 yaşında olmak gereklidir. Yaş ile ilgili herhangi bir üst sınır bulunmuyor.

Dil Okulları Fiyatları

Öğrenciler dil okullarına seviye tespit sınavları ile girerler. Alternatif yurt dışı eğitimlerinde yaşam ve eğitim olarak kurumsal birikimi fazla olan Kanada, öğrencilerin her konuda daha donanımlı olmalarını sağlamaktadır. Bu da öğrencilerin başarılarında olumlu etkiler oluşturuyor. Kanada dünyanın en büyük ikinci ülkesidir. Bu nedenle göçmen sayısı oldukça fazladır. Dünyanın her ülkesinden gelen göçmenler ülkede etnik bir nüfus oluşturuyor. Ulaşım metrolar ve street carlar ile sağlanıyor. Bu nedenle refah düzeyi oldukça yüksek bir ülke olmaktadır. Eğitim almak için öğrenci vizesi olmanız gereklidir. Bunun için resmi başvuru merkezlerinden işlemler yapılabiliyor. 6 aya kadar olan ziyaretleriniz için ise ziyaretçi vizesi almak yeterli olacaktır.

Her dil okulu seçeneğinin farklı eğitim programı ve farklı etkinlikleri olacaktır. Bu alanda sağlanan hizmetler kapsamında Kanada dil okulu fiyatları da değişmektedir. 4 haftalık bir eğitim programında haftada 24 ya da 30 ders alabiliyorsunuz. Eğitim süresi arttıkça programların içeriği de gelişecek ve çok daha verimli sonuçlar alınabilecektir.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım