Kanada Dil Okulları Ne Kadar

Kanada Dil Okulları Ne Kadar
21 Haziran 2018 - Blog

Kanada Dil Okulları

Yurt dışında yabancı dil eğitimi öğrenmek isteyenler için en önemli tercihlerden bir tanesi olan Kanada dil okulları yüksek yaşam standartlarıyla muhteşem bir hizmet sunuyor. Öğrenciler için harika bir seçenek olan Kanada’ da en çok tercih edilen şehirler Toronto, Vancouver, Halifax, Victoria ve Montreal gibi şehirlerdir. İngilizce ve Fransızca ağırlıklı bir dil eğitimi sunan Kanada dil okulu hızlı bir şekilde dil öğrenmeyi kolaylaştıran en büyük etkendir. Zengin kültüre ve mutfağa sahip Kanada’da dil öğrenmek istediğiniz zaman birçok kültürel bilgiye sahip olabilirsiniz.

Dil eğitimi veren okullarda her pazartesi günü öğrenim hayatına başlanabilmektedir. Programların en temel amaçlarından bir tanesi öğrencilerin yazma, okuma ve dinleme becerilerini artırmaktır. Kanada dil eğitim kurumlarında programlama süresi genel olarak öğrencilerin isteklerine bağlı olarak değişmektedir. Çoğu zaman standart bir programlama çerçevesinde öğrenciler 4 ile 52 haftaya kadar öğrenim hakkına sahiptirler. Dil öğrenebilmek için aranan şartlar arasında en önemlisi 16 yaş sınırını aşmış olmaktır. Ayrıca dil okullarının düzenlediği çeşitli etkinlikler ve gezi turları ise muhteşem bir keyif sunmaktadır. Yaşla ilgili herhangi bir üst sınır aranmıyor.

Kanada Devleti genel olarak yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda dil öğrenmek isteyen gençler için hazırlamış olduğu programlamada vize açısından son derece kolaylık sağlanmıştır. Okulun kalitesi ve donanımı öğrencilere her zaman ekstra bir avantaj sağlamaktadır. Öğrencilerin başarıya ulaşması için her türlü donanıma sahip dil okulları gerekli tüm tecrübe ve birikime sahiptir.

Kanada Dil Okulları Ne Kadar?

Genel olarak öğrencilerin en çok merak ettiği Kanada dil okulu fiyatları ne kadar soru başlığıdır. Kanada dil okullarında eğitim almak isteyen öğrenciler için fiyatlandırma seçeneği tamamen programın saatlerine ve gün sayısına göre değişmektedir. Bunun için 8 hafta, 12 hafta, 24 hafta, 28 hafta, 36 hafta ve konaklama olarak değişen fiyat seçeneği bulunmaktadır. Kanada’da dil eğitimi alabilmeniz için öncelikle öğrenci vizesine sahip olmalısınız.

Öğrenci vizesi alabilmek için başvurularınızı İnternet ortamından online olarak yapabilir veya Kanada vize başvurusu için resmi başvuru merkezlerinden bir tanesi olan VFS ofisleriyle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bu ofislere Türkiye genelinde Ankara ve İstanbul şehrinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Vize başvuruları için biyometrik bir başvuru gerekmemektedir. Dil eğitimi alabilmeniz için iki çeşit vize başvurusu yapabilirsiniz. İlk olarak ziyaretçi vizesi ve öğrenci vizesi olarak bu başvurularınızı yerine getirebilmeniz mümkündür.

Ziyaretçi vizesine sahip olduğunuz zaman en fazla 6 ay olan programları tercih etmeniz gerekmektedir. Çünkü bu vize en fazla 6 aylık bir süreyle verilmektedir. Bu vizeye sahip olan öğrencilerin çalışma izni asla bulunmuyor. Öğrenci vizelerine sahip olduğunuz zaman 6 aydan uzun süreli olan dil eğitimlerine katılabilir ve bu başvuruyu kolaylıkla yapabilirsiniz. Kanada dil okullarında eğitim aldığınız zaman birçok konumda kendinizi geliştirebilir ve çeşitli kültürlere sahip olabilirsiniz.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım