Kanada’da Eğitim Fırsatı

Kanada’da Eğitim Fırsatı
05 Aralık 2018 - Blog

Kanada’da Eğitim Fırsatları Nelerdir?

Dil öğrenmenin en hızlı ve etkili yollarından birisi o dilin konuşulduğu ülkelere seyahat etmek ve mümkünse orada bulunan dil okullarına gidebilmektir. Bu konuda aracılık ve danışmanlık yapan eğitim danışmanlık firması sayesinde artık o ülkeye hiç gitmemiş olsanız, hatta yurt dışına hiç çıkmamış olsanız bile istediğiniz ülkedeki bir dil okuluna gidebilmeniz mümkündür. İngilizcenin en iyi öğrenilebileceği yerlerden birisi olan Kanada’da dünyanın her yerinden öğrenci kabul eden dil okulları mevcuttur. Bu okullara danışmanlık firmaları yolu ile başvuru yapılabilir ve gereken tüm evraklar toplandıktan sonra en yakın tarihli kursa başlanabilir. Eğer Kanada için vizeniz mevcut değil ise kurum size bu konuda da yardımcı olmakta ve vizenizi en kısa sürede alabilmeniz için gerekli danışmanlığı yapmaktadır.

Kanada’da Bulunan Dil Okulları

Bu ülkedeki yabancı dil okulları Toronto, Vancouver, Montreal, Victoria ve Calgary şehirlerinde bulunmaktadır. Bu şehirleri kursun başlangıç tarihlerine, Kanada dil okulu fiyatları ve süresine göre ya da tanıyıp görmek istediğiniz bölgeye göre siz seçebilirsiniz. Öğrencilere değişen sürelerde ve derecelerde eğitim veren Kanada dil okulları ülkemizde bulunan Kanada eğitim danışmanlık firması ile işbirliği yaparak Türkiye’den gelen öğrencilere de kontenjan ayırmaktadır. Okullara başvurmak için istenen evraklar, pasaport vize gibi yurt dışına çıkmak için gereken evraklar ve kurs ücreti tamamlandıktan sonra okulun başlangıç tarihinde sorunsuz şekilde derslere başlayabilirler.

Yurt Dışında Üniversite

Eğitim danışmanlık firması sadece kanada dil okulu için değil aynı zamanda Kanada’nın birçok farklı şehrinde bulunan üniversite için de başvuru yapılmasını sağlamaktadır. Hem yurt dışında üniversite okuma imkanına hem çok iyi derecede İngilizce öğrenme imkanına hem de Kanada gibi bir ülkeyi gezme ve tanıma imkanına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey eğitim danışmanlık firmasına gelerek başlamanız gereken adımı öğrenmektir. Pasaport ve Kanada vizesi olan herkes Kanada dil okullarına ve üniversitelere başvurma imkanına sahip olabilir. Vizesi olmayan kişiler için de kurum aracılık ve danışmanlık hizmetleri yürüterek kısa süre içinde vize alınmasını sağlamaktadır.

Sertifika ve Diploma

Kanada dil okullarından alınan sertifikalar ve buradaki üniversitelerden alınan diplomalar uluslar arası geçerliliğe sahiptir. Alınan bu belgeler size hem iş hayatında hem de devam eden eğitim hayatında yardımcı olmaktadır. Ülkede dil okuluna devam ederken de üniversitelere başvuru yapmanız mümkün olmaktadır. Ön başvurusunu danışmanlık kurumundan yaptığınız kurslar için ulaşım ve konaklama gibi sorunları da dilerseniz firmadan bu konuda yardım alarak daha Kanada’ya gitmeden çözebilirsiniz. Ülkede bulunan tüm dil okullarının bulunduğu şehirler ve adresleri, fiyatları, öğrenci kapasitesi, eğitim kalitesi, öğrencilere sunduğu imkanlar ve diğer tüm özelliklerini öğrenmek için Kanada eğitim danışmanlık firmasının web sitesini inceleyebilir, telefon ile iletişim kurabilir ya da ofis adreslerini ziyaret ederek yüz yüze görüşebilirsiniz.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım