Kanada Dil Okulu Hizmet Seçenekleri ve Detayları

Kanada Dil Okulu Hizmet Seçenekleri ve Detayları
08 Aralık 2018 - Blog

Kanada Dil Okulu Hizmet Seçenekleri ve Detayları Hakkında Kapsamlı Bilgi:

Öğrencilerin başta İngilizce olmak üzere yabancı dil seçeneklerini profesyonel bazda öğrenmeleri için tercih ettikleri kanada dil okulları birçok farklı alanda hizmet vermektedir. Bu alanda faaliyet gösteren firmalar öğrencilerin bu süreçteki tüm ihtiyaçlarını kurumsal alanda karşılamaktadır.

Dil Okulu Danışmanlığı Hizmetleri

Birçok farklı şehirde şubesi bulunan kanada dil okulu seçenekleri için en doğru ve reel bilgileri almak için bu alanda hizmet veren şirketlerle irtibata geçilebilir. İrtibat için belli başlı kimlik bilgilerini ve okul isteğini yazmak yeterli olmaktadır. Toronto başta olmak üzere birçok farklı şehirler kategorilerden seçilerek tıklanabilir. Bilgi istek formunda doldurulması zorunlu olan alanlar ad – soy ad ve e-posta alanlarıdır. E-mail adresinin isteği gerçekleştiren kişinin adına olması gerekmektedir. Bunun dışında diğer bir iletişim alanı için telefon numarası yazmak gerekmektedir. Toronto dışında seçilebilecek ve işaretlenecek diğer okullar sırasıyla Vancouver, Calgary, Victoria ve diğer şehirlerdir. Ek olarak ön bilgi – mesaj yazmak isteyen kişiler bu formu doldurabilir. Bilgi isteği alınan tüm kişiler telefon ile aranarak bilgilendirilmektedir. Aynı hizmet seçenekleri vize işlemleri danışmanlığı için de geçerli olmaktadır.

Kanada Vizesi Danışmanlık Hizmetleri

Öğrencilerin Kanada Vizesi alıp dil okullarının kendilerine sunduğu fırsatlardan faydalanmaları için bize işlemlerini ve evraklarını tamamlamaları gerekiyor. Bunun için de aktif olarak hizmet veren ve yönlendirmelerde bulunan firmalar bulunuyor. Aynı zamanda tamamlanan evrakların yeminli tercüman tarafından İngilizce ‘ye çevrilme aşamalarında da profesyonel destek verilmektedir. Bu hizmetlerin kapsadığı evraklar içerisinde öğrencilerin söz konusu okullardan kabul edildiğine dair belgeler, vesikalık fotoğraflar, öğrenci belgeleri ve transkriptler yer almaktadır.

Kanada Dil Okullarının Sunduğu Avantajlar

Dili yerinde ve ülkesinde öğrenmek isteyen öğrenciler Kanada dil okullarının kendilerine sunduğu avantajlardan faydalanabilir. İçerisinde yer alan öğretmenler uluslararası arenada vizyon ve isim sahibi yapmış hocalardır. Teori ve pratik olarak ikiye ayrılan dersler altı aylık, bir yıllık ve iki yıllık gibi süreçleri kapsamaktadır. Bu okullardan alınan profesyonel destekli dersler, meslek seçimlerinde ve Türkiye’de iş bulma konusunda da kılavuz rolü oynamaktadır. Kanada okulları daha detaylı ve güncel bilgiler almak için bu okullara dair hizmet veren danışmanlık firmaları ile yüz yüze randevular da alınabilmektedir.

Kanada Dil Okulu Fiyatları

Şehirlerine ve eğitim sürelerine göre kanada dil okulu fiyatları değişkenlik göstermektedir. Her cebe ve her bütçeye uygun eğitim programları öğrencilere sunulmaktadır.

Kanada Dil Okullarında Yer Alan Belli Başlı Programlar

Söz konusu danışmanlık firmaları Kanada ülkesinde yer alan dil okullarının eğitim paketlerine ve programlarına dair bilgileri de birlikte çalıştıkları öğrencilerle paylaşmaktadır. Yoğun ve Genel İngilizce olarak ikiye ayrılan derslerin yanı sıra Youth programları ve de executive programlar hakkında kapsamlı bilgiler de sunulan enformasyon seçenekleri arasında yer almaktadır. Ek olarak gönüllü programı hakkında detaylı bilgiler almak isteyenler de bu şirketlerle direkt olarak irtibat kurabilir.

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım