Kanada Dil Okulları Avantajları

Kanada Dil Okulları Avantajları
15 Haziran 2018 - Blog

Kanada Dil Okulları Avantajları

Yabancı dil eğitimi her öğrenci için önemlidir. Dil eğitiminin iş bulmaya büyük olanak sağladığı bilinmektedir. Bir iş için başvuru yapıldığında ilk sorulan sorularda veya aranan kriterlerin başında bilinen yabancı diller gelmektedir. İyi bir yabancı dil eğitimi almak için okullarda belirli programlar düzenlenmektedir. Bu programlar sayesinde öğrenciler yurt dışına gidip devlet desteği ile yabancı dil eğitimi alabilmektedir.

Okul dışında Halk Eğitim de ücretsiz yabancı dil kursu hizmeti vermektedir. Ücretli olarak da birçok yabancı dil kursu eğitim vermektedir. Bu kurslar sayesinde belirli bir ücret karşılığı yurt dışına gitme imkanı da sağlanmaktadır. Yabancı dil eğitiminde kurslar ve okul haricinde seçilebilecek diğer bir seçenek de bizzat yurt dışına gidip eğitim almaktır. Eğitim için merkez haline gelmiş bazı ülkeler vardır. Bu ülkelerin başında Kanada gelmektedir. Amerika ve İngiltere’ye oranla ülkelerine her yıl daha da fazla öğrenci kabul etmektedirler.

Neden Kanada?

Rusya’dan sonra gelen Dünya’nın en büyük ikinci ülkesidir. Kanada her şekilde gelişmeyi başarmış ülkelerdendir. Sağladığı imkanlar diğer ülkelere göre oldukça fazladır. Kanada ve şehirleri Dünya’da yaşamaya en uygun ülkeler ve şehirler sıralamasında zirvede bulunmaktadır. İnsanları sadece İngilizce değil Fransızca da konuşmaktadır. Bu da İngilizce öğrenirken çok rahat bir şekilde Fransızca da öğrenilebileceği anlamına gelmektedir. Kanada dil okulu her alanda bir adım önde bulunmaktadır.

Toronto ve birçok şehir dil eğitimi için en çok tercih edilen şehirlerden birisidir. Kanada’da yaşayan insanlar Türk insanları gibi sıcakkanlı ve misafirperverdirler. Ülkelerine gelen insanları dış görünüşlerine, ırklarına, dinlerine göre yargılamak yerine sıcak yaklaşmaktadırlar. Yani sıcak yaklaşımlarından dolayı iletişim kurarken sorun yaşanmamaktadır, aksine bu sayede çok rahat pratik yapma imkanı sağlanmaktadır.

İmkanlar ve Kolaylıklar

Ekonomik açıdan pahalı olmaması öğrencilere kolaylık sağlamaktadır. Böylece konaklama sorunu halledilmektedir. Güvenlik seviyesi üst düzey olduğu için sokaklarda gece veya gündüz çok rahat dolaşılabilir, istenilen şekilde gezilebilmektedir. Can güvenliği konusunda akıllarda herhangi bir soru işareti bulundurulmamalıdır. Doğal miras konusunda barındırdığı çeşitlilik sayesinde gezilip görülecek çok fazla yer vardır. Kanada’da dil eğitimi almak için vize alınması gerekir. Öğrenci vizesi; 6 ay üzeri, ziyaretçi vizesi; 6 ay geçerlidir. Öğrenci vizesinde bazı istisna durumlar haricinde çalışmak yasaktır.

Ziyaretçi vizesinde ise çalışmak kesinlikle yasaktır. Herhangi bir istisna durumu bulunmamaktadır. Konsolosluk görüşmeyi yüz yüze yapmadığı için belgelerin iyi bir şekilde hazırlanıp çevrilmiş olması gerekmektedir. Gidilecek okullar bu hususta yardımcı olmaktadır. Eğitim konusunda da kendisini kanıtlamış bir ülke olduğu için, içerisinde bulunan Kanada dil okulları kalite açısından birbirleriyle eş değer niteliktedirler. Okulların fiyatları ise alınacak eğitim süresine göre değişkenlik göstermektedir. Eğitim süreci en az 4 haftadan başlamakta ve ücretler haftalara göre hesaplanmaktadır.

Kanada Dil Okulları Fiyatları

Para birimi Kanada doları olarak uygulanmaktadır. Kanada dil okulu fiyatları indirim yapılarak uygulandığı için maddi açıdan öğrencilere kolaylık sağlanmaktadır. Kanada’da alınacak yabancı dil eğitimi sadece dil gelişimi için değil kişisel gelişim içinde oldukça faydalıdır

Cevap bırakın

Sizi Arayalım

Ücretsiz Kanada Eğitim ve Dil Okulları Danışmanlığı

Sizi Arayalım